СПЕЦИЈАЛИСТИЧКА ОРДИНАЦИЈА ПО ИНТЕРНА МЕДИЦИНА
„Д-р Сандре Пашоски“ordinacija-po-opsta-medicina


Секогаш Ви стоиме на располагање и се грижиме за Вашето здравје преку консултации и прегледи во просториите на ПЗУ Д-Р ПАШОСКИ или преку домашна посета во Вашите домови!
  
stomatoloska-ordinacija
СТОМАТОЛОШКА ОРДИНАЦИЈА
„Доц. Д-р Маргарита Пашоска“

Секогаш сме тука за Вас, спремни да Ви го понудиме најдоброто за Вашето орално здравје!
Дојдете и посетете не!


ПРЕПУШТЕТЕ НИ ЈА ГРИЖАТА ЗА
ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ !


ordinacii-pasoski

facebook-ordinacii-pasoski
Посетете не на нашиот Facebook профил

Ординации Пашоски Ви нудат можност за плаќање со кредитни картички.

stomatoloska-ordinacija   ordinacija-po-opsta-medicina   ordinacii-pasoski

ordinacii-pasoski
    почетна | за нас | специјалистичка ординација | стоматолошка ординација | галерија | контакт
ул. 50 Дивизија 34
МК-1000 Скопје