СТОМАТОЛОШКА ОРДИНАЦИЈА
„Д-р Маргарита Пашоска“stomatoloska-ordinacija


Секогаш сме тука за Вас и спремни да Ви го понудиме најдоброто за Вашето орално здравје!
Дојдете и посетете не!
Работиме со сини картони!
СТОМАТОЛОШКА ОРДИНАЦИЈА
„Доц. Д-р Маргарита Пашоска“


Ви нуди
најквалитетни услуги од областа на естетската стоматологија
по сите стандарди


privatna-ordinacija
 • Изработка на керамички пломби;
 • Контурирање;
 • Белење на заби;
 • Пародонтологија;
 • Претпротетска ортодонција;
 • Ортодонција;
 • Имплантологија. • stomatoloska-ordinacija Естетски современи протетски изработки:

 • Безметалкерамички емпрес;
 • Cad/Cam - циркониум;
 • Скeлетирани протези со импрегниран акрилат и секаков вид на други стоматолошки услуги.

 • РАБОТНО ВРЕМЕ:

  понеделник - петок

  09.00 - 13.00 часот
  17.00 - 20.00 часот

  stomatoloska-ordinacija

  24 часа грижа за Вашето орално здравје до совршена естетика и прекрасна насмевка.


  стоиме на располагање за закажување на термини според Вашите потреби
  тел. 02/ 3179-893  моб. 071/ 213-214 (достапен 24 ч )
  ordinacii-pasoski
      почетна | за нас | специјалистичка ординација | стоматолошка ординација | галерија | контакт
  ул. 50 Дивизија 34
  МК-1000 Скопје