stomatoloska-ordinacija stomatoloska-ordinacija

ОРДИНАЦИИ ПАШОСКИ

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКА ОРДИНАЦИЈА ПО ИНТЕРНА МЕДИЦИНА
„Д-р Сандре Пашоски“

СТОМАТОЛОШКА ОРДИНАЦИЈА
„Доц. Д-р Маргарита Пашоска“
Г А Л Е Р И Ј А

facebook-ordinacii-pasoski
Посетете не на нашиот Facebook профил

ordinacii-pasoski
    почетна | за нас | специјалистичка ординација | стоматолошка ординација | галерија | контакт
ул. 50 Дивизија 34
МК-1000 Скопје