stomatoloska-ordinacija СТОМАТОЛОШКА ОРДИНАЦИЈА
„Доц. Д-р Маргарита Пашоска“

Работно време:

понеделник-петок: 09.00-13.00,17.00-20.00
телефон:    02/ 3179-893
мобилен:    071/ 213-214 (достапен 24 ч )
e-mail:       info@pasoski.com.mk
ordinacija-po-opsta-medicina СПЕЦИЈАЛИСТИЧКА ОРДИНАЦИЈА ПО
ИНТЕРНА МЕДИЦИНА
„Д-р Сандре Пашоски“

Работно време:
понеделник-петок: 09.00-17.00
телефон:    02/ 3179-805
мобилен:    072/ 246-017
мобилен:    070/ 721-801 (достапен 24 ч )
e-mail:       info@pasoski.com.mk


КОНТАКТ:

Вашето име:

Телефон:

E-mail:

Вашата порака:
Ординации Пашоски Ви нудат можност за плаќање со кредитни картички.
Стоиме на располагање за закажување на термини според Вашите потреби.

ordinacii-pasoski
    почетна | за нас | специјалистичка ординација | стоматолошка ординација | галерија | контакт
ул. 50 Дивизија 34
МК-1000 Скопје