ordinacii-pasoski

ОРДИНАЦИИТЕ ПАШОСКИ се отворени во јануари 2007 година.

Горди сме дека за овој краток период стекнавме доверба кај голем број на пациенти. Сместени сме во строгиот центар на градот лесно сме достапни и едноставно можете да не најдете. Овие две приватни здравствени установи прават една целина која Ви нуди грижа за целото Ваше здравје.

Тоа е нашата предност! На едно место можете да ги направите сите потребни прегледи.БРЗО
КВАЛИТЕТНО
ПРОФЕСИОНАЛНО

ЗОШТО ДА НЕ ИЗБЕРЕТЕ НАС

Во пресрет секогаш ќе Ви излезе млад, професионален и стручен кадар. Но на располагање секогаш Ви стои и нашиот тим на консултативни лекари од различни специјалности. Ординациите Пашоски се направени по сите најсовремени стандарди во здравството! Нашиот лекарски тим е достапен за Вас во текот на 24 часа и секогаш е спремен да Ви излезе во пресрет на вашите потреби!
Располагаме со најсовремена медицинска и стоматолошка опрема!Сега е едноставно
ИЗБЕРЕТЕ НЕ НАС ДА СЕ ГРИЖИМЕ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ

НАШИОТ ТИМ Ве очекува!

Д-Р СИМОНА ЦОНЕВСКА ПАШОСКА
доктор по стоматологија  види инфо...

Д-Р ЈОВАН МИТЕВ
доктор по стоматологија  види инфо...

Д-Р ТЕРЕЗА ПАШОСКА
доктор специјалист  види инфо...

Д-Р САНДРЕ ПАШОСКИ
доктор специјалист  види инфо...


privatna-ordinacija

види инфо за да дознаете повеќе за нашите доктори

ordinacii-pasoski
    почетна | за нас | специјалистичка ординација | стоматолошка ординација | галерија | контакт
ул. 50 Дивизија 34
МК-1000 Скопје